Ilmainen e-kirja “Cybersecurity for Dummies”

best cybersecurity ebook

17 Jan Ilmainen e-kirja “Cybersecurity for Dummies”

Netcorpin blogin yhteiskirjailija Joseph Carson (Thycotic) on kirjoittanut helposti luettavan e-kirjan kyberturvallisuudesta. Siitä on tullut luettava kaikille, joilla on tietokone tai matkapuhelin.

Cybersecurity for Dummies e-kirja tarjoaa helpon lukemisen, joka kuvaa mitä kaikkien on tiedettävä puolustaakseen itseään ja organisaatioitaanan verkkohyökkäyksiltä. Se sisältää yksinkertaiset vaiheet, jotka jokainen voi suorittaa suojautuakseen tietoverkkorikollisilta sekä työssä että kotona. Lisäksi e-kirja antaa työntekijöille mahdollisuuden ymmärtää ja tunnistaa yleisimmät kyberturvallisuusuhat, joita he kohtaavat päivittäisessä työssään ja henkilökohtaisessa elämässään.

Tärkeimmät otot:

  • Kuinka tunnistaa uusimmat tietoturvauhat
  • Ohjeet verkkohyökkäyksiin vastaamiseksi
  • 10 parasta toimintaa suojautuaksesi työssäsi tai kotona

Tämä 24-sivuinen esite selittää yksinkertaisesti, kuinka verkkorikolliset kohdistavat uhriinsa ja mitä työntekijät voivat tehdä vähentääkseen tätä riskiä. Se antaa käytännön vinkkejä siitä, kuinka jokainen voi henkilökohtaisesti tehdä hyökkääjien vaikeammaksi salasanojen varastamisen ja arkaluonteisten tietojen luvattoman käytön.

Lataa ilmainen kopio ”Cybersecurity for Dummies” -kirja tästä.

Jos haluat myös suojata yritystäsi verkkohyökkäyksiltä
sitten tarjoamme työntekijöillesi käytännön koulutusta oppimiseksi
kuinka suojata yritystäsi verkkohyökkäyksiltä.

Ota yhteyttä ja me autamme sinua.

Paavo Pauklin
info@netcorp.fi
No Comments

Post A Comment