Nearshoring-yritykset ovat hyvin valmistautuneet etätyöhön 

13 Apr Nearshoring-yritykset ovat hyvin valmistautuneet etätyöhön 

Covid-19 on vaikuttanut melkein kaikkiin teollisuuden aloihin ympäri maailmaa. Yritykset, jotka voivat edelleen toimia, joutuvat todennäköisimmin työskentelemään kotitoimistoista.

Vaikka muutos on merkittävä suurimmalle osalle meistä, Netcorpin kaltaiset nearshoring-yritykset olivat luultavasti parhaiten valmistautuneet tähän tilanteen.

Olemme harjoittaneet etäpalveluiden tarjoamista asiakkaillemme viimeisen 10 vuoden ajan, ja kaikilla ryhmämme jäsenillä on henkilökohtaista kokemusta etätyöskentelystä.

Noin 250 kehittäjäämme aloitti työskentelyn kotitoimistoista 16. maaliskuuta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun koko tiimimme työskentelee etäältä.

Ensimmäiset viikot ovat kuitenkin osoittaneet projektiemme sujuvan, eikä työn saatavuudessa tai tehokkuudessa ole haasteita.

IT-markkinoiden muutos 
COVID-19 ravistaa edelleen alaamme, ja on vaikea sanoa, mitä IT-markkinoille tarkalleen tapahtuu. Todennäköisesti investointeja vähennetään, useita uusia hankkeita lykätään, ja monilla yrityksillä ei ole varaa investoida IT-ratkaisuihin.

On kuitenkin varmasti yrityksiä, jotka haluavat käyttää tätä tilannetta hyväkseen. He jatkavat tuotteiden parantamista, että tämän hulluuden loputtua heillä olisi parempi kilpailuetu.

Olemme jo saaneet kiinnostusta yrityksiltä, joiden täytyy vähentää kehityskustannuksiaan, mutta eivät halua pysäyttämään kehitysprojektejaan.

Olemme täällä sinua varten 

Jos kohtaat haasteita muuttaa organisaatiosi etätyömuotoon, olemme apunasi. Jatkamme uusien artikkeleiden ja parhaiden etätyökäytäntöjen julkaisemista blogissamme.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on etätyötä koskevia kysymyksiä. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Kirjoittanut Paavo Pauklin

 

Paavo Pauklin
info@netcorp.fi
No Comments

Post A Comment