Minkälainen on suomalainen SaaS-markkina tänään? Lauteilla Antti Pietilä, SaaS-klubi

07 May Minkälainen on suomalainen SaaS-markkina tänään? Lauteilla Antti Pietilä, SaaS-klubi

Ohjelmistobusiness on nopeasti muuttunut pilvipohjaiseksi, puhutaan siis SaaS- eli pilviohjelmistoista.

Missä Suomi SaaSissa nyt mennään? Siitä Paavo Pauklinin kanssa episodissa keskustelemassa Antti Pietilä, Ohjelmisto- ja E-business ry:n SaaS-klubin perustaja ja vetäjä, sekä SaaS-yrittäjä itsekin Loyalistic Oy:ssä.


Mitä SaaS, eli Software-as-a-Service oikein tarkoittaa? Mikä on SaaSia, ja mikä ei ole SaaSia? Entä mitkä ovat SaaSin edut ostajalle ja ohjelmistotalolle?

Miten SaaS-busineksen dynamiikka eroaa perinteisestä yritysohjelmistosta? Tämän ymmärtäminen on tärkeää tietenkin SaaS-yritykselle itselleen, mutta myös pilviohjelmistoa hankkivalle yritykselle. Mistä siis voi neuvotella, ja mistä ei nimenomaan kannata neuvotella?

Kun pilviohjelmistot ovat usein edullisia, voiko SaaS-yritys menestyä pelkästään vaikkapa Suomeen keskittymällä?

Millaisia sitten ovat suomalaiset SaaS-yritykset? Entä ketkä nousevat komeettoina esille? Kuuntele tai katso podcast-episodi, niin tiedät.

Voit seurata Antti Pietilää LinkedInissä ja Twitterissä. Episodissa mainitaan myös Loyalistic markkinoinnin automaatio-ohjelmisto sekä Ohjelmisto- ja E-business ry:n SaaS-klubi, joita Antti vetää.

10 TÄRKEINTÄ KRITEERIÄ OIKEAN OHJELMISTOKEHITYKSEN ULKOISTUSKUMPPANIN VALINTAAN

Jos olet CTO tai softafirman johtaja, olet varmasti huomannut, että ohjelmistokehittäjiä ja muita softaprojektiin tarvittavia osaajia on yleensä todella vaikea löytää.

Olen kerännyt tähän pikaoppaaseeni 10 tärkeintä kriteeriä, joiden perusteella erotat juuri sinulle sopivat kumppanit lukemattomien tarjokkaiden joukosta.

Liidituotannon kolme keskeistä mittaria Loyalisticissa

LATAA OPAS

 

Paavo Pauklin
info@netcorp.fi
No Comments

Post A Comment