Henkilöstömme

Paavo Pauklin
Perustaja

 

Paavo perusti Netcorpin 8 vuotta sitten, kun hän käytännön kokemuksen kautta oli todistanut ulkoistuspalveluiden tuottaman hyödyn ohjelmistokehityksessä. Paavo on työskennellyt usean vuoden ajan erinäisissä ohjelmistokehityksen ulkoistamisprojekteissa niin start-uppien kuin myös suurien yrityksien kanssa. Pitkäjänteisen työn ja kokemuksen kautta Paavo omaa kattavan toimittajaverkoston ja vahvan näkemyksen siitä, minkälainen toimittaja soveltuu parhaiten asiakkaiden keskeisiin tarpeisiin.

Juhani Hyttinen, CSPO, BBA

Juhani vastaa Netcorpin Suomen toiminnoista

 

Juhani on vastannut Scrum-prosessien kehittämisestä, kehitystiimien manageroinnista ja organisoimisesta sekä ulkoistettujen kehitysoperaatioiden pyörittämisestä usean vuoden ajan. Juhanilla on paljon käytännön kokemusta ja näkemystä niin sisäisten kuin ulkoisten kehitystiimien rakentamisesta ja ohjaamisesta muuttuvassa ja kehittyvässä ympäristössä.

 

 

Email: juhani.hyttinen@netcorp.fi

Puhelin: +358 44 360 6090

21 Apr 15 vinkkiä joustavan työkulttuurin rakentamiseen etätiimeissä

Kiireinen muutos kotona työskentelyyn korosti väistämättä käytännön asioiden toimivuutta, kuten laitteistoja, kaistanleveyttä, turvallisuutta ja työpöytiä. Paljon muutoksia tehtiin ”lennossa” harkitsematta paljon hienovaraisuuksia tai pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Olemme oppineet, kuinka piilottaa sotkuinen huone...

Read More