Mistä Netcorp toimittaa kehitysresursseja

Software services

Mistä Netcorp toimittaa kehitysresursseja

Netcorpin verkosto

Olemme Netcorpilla tehneet yhteistyötä useiden Itäisessä Euroopassa toimivien ohjelmistokehitystalojen kanssa, joten meillä on tarjota useita vaihtoehtoja.

Netcorpilla menemme asiakkaan tarpeet edellä; kuuntelemme asiakkaan toiveita ja pyrimme löytämään parhaiten soveltuvan yhteistyökumppanin. Soveltuvaa kumppania tarkasteltaessa tulee ottaa huomioon useita asioita kuten sijainti, kulkuyhteydet, sopimustekniset asiat, hinnoittelu, yhteistyökumppanin osaaminen asiakkaan domainin parissa jne.

Puolassa työskentelykulttuuri, kielitaito ja osaaminen on samalla tapaa korkealla tasolla kuin Suomessa, joten ulkoistuskohteena Puola on varsin houkutteleva.

Meillä on kontakteja useisiin eri toimittajiin, jotka toimivat suurimmissa kaupungeissa kuten Gdanskissa, Varsovassa sekä Krakovassa. Lisäksi yhteistyökumppaneitamme sijaitsee Valko-Venäjällä, Romaniassa ja Baltian maissa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme sekä ulkoistusvaihtoehdoista, joita tarjoamme.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

  Nimi (pakollinen)

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Valitse tiedosto

  21 Apr 15 vinkkiä joustavan työkulttuurin rakentamiseen etätiimeissä

  Kiireinen muutos kotona työskentelyyn korosti väistämättä käytännön asioiden toimivuutta, kuten laitteistoja, kaistanleveyttä, turvallisuutta ja työpöytiä. Paljon muutoksia tehtiin ”lennossa” harkitsematta paljon hienovaraisuuksia tai pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Olemme oppineet, kuinka piilottaa sotkuinen huone...

  Read More