Netcorpistä

Netcorpin tarina

Netcorp perustettiin vuonna 2011 ja tavoitteeksi asetettiin tarjota korkealaatuista ohjelmistokehityksen ulkoistuspalvelua Virossa ja koko Skandinavian alueella. Olemme onnistuneet täyttämään asiakkaiden toiveita ulkoistettujen ohjelmistoprojektien toteutuksessa ja tänä päivänä omaamme laajan kumppaniverkoston sekä suuren määrän referenssejä onnistetuneista ulkoistusprojekteista. 

Meille keskiössä on asiakkaan toiveiden täyttäminen ja soveltuvien ratkaisujen löytäminen mm. seuraavien palveluiden osalta:

 • Asiakkaan konsultointi ulkoistusratkaisujen mahdollisuuksien ja uhkien osalta
 • Soveltuvan yhteistyökumppanin löytäminen asiakkaan tarpeisiin perustuen
 • Projektinhallinnan ja organisoimisen ratkaisut onnistuneen operaation toteuttamiseksi

Toteutamme projektit aina asiakkaan tarpeeseen perustuen siten, että lähdemme ensivaiheessa selvittämään asiakkaan nykytilaa olemassa olevien prosessien, tarpeiden sekä tahtotilan osalta. Ulkoistusprojekteja toteutettaessa on äärimmäisen tärkeää ymmärtää, että onnistunut projekti lähtee asiakkaan kyvystä sopeutua ulkoistusprojektien vaatimuksiin. Meidän ydinosaamisemme on asiakkaan konsultoiminen toiminnan skaalaamisessa ja yhteensovittamisessa ulkoistusprojektien vaatimuksiin.

Kuka vain voi perustaa ulkoistusoperaation, mutta kuten historia näyttää suuri osa esimerkiksi Aasiaan viedyistä ulkoistusprojekteista on epäonnistunut vääränlaisen ulkoistuskumppanin, epäonnistuneen viestinnän tai heikosti organisoidun projektinhallinnan seurauksena.

 

Toimintamme missiona on mahdollistaa asiakkaan ulkoistusprojektin onnistuminen. Emme voi taata, että asiakkaamme projekti onnistuu, mutta haluamme osaamisemme ja kokemuksemme kautta maksimoida asiakkaidemme mahdollisuudet onnistua.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

  Nimi (pakollinen)

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Valitse tiedosto

  21 Apr 15 vinkkiä joustavan työkulttuurin rakentamiseen etätiimeissä

  Kiireinen muutos kotona työskentelyyn korosti väistämättä käytännön asioiden toimivuutta, kuten laitteistoja, kaistanleveyttä, turvallisuutta ja työpöytiä. Paljon muutoksia tehtiin ”lennossa” harkitsematta paljon hienovaraisuuksia tai pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Olemme oppineet, kuinka piilottaa sotkuinen huone...

  Read More