Tuetut teknologiat

Tuetut teknologiat

Teknologiat

Ulkoistuspalveluiden tarjoajat ovat erikoistuneet kukin erilaisiin teknologioihin ja domaineihin. Jotta ulkoistusprojektilla olisi mahdollisimman hyvät edellytykset onnistua, on tärkeää löytää asiakkaalle kumppani, jolla olisi jo kokemusta domainista sekä asiakkaan projektia vastaavaan sovelluksen kehittämisestä.

 

Ulkoistuspalvelukumppanimme tarjoavat osaamista kaikilla yleisimmillä ohjelmointikielillä (mm. Java, .NET, PHP, Ruby ja mobiilisovelluskehityksessä mm. React ja Android ) sekä lukuisilla pääteknologioilla. Verkostoomme kuuluu yli 2000 IT-alan ammattilaista, joiden osaamisskaala on monimuotoinen.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Aihe

Viesti

Valitse tiedosto

20 Jun Miten Siili Solutions käyttää ulkoistettuja ohjelmistokehittäjiä kasvaakseen. Lauteilla Mika Rosslyn, Siili Solutions Oyj.

Miksi Siili käyttää alihankkijoita ja ulkoistettua työvoimaa kasvaakseen? Miten hyviä puolalaiset ja bulgarialaiset ohjelmistokehittäjät ovat? Eroaako heidän tuottavuutensa suomalaisista ohjelmistokehittäjistä, ja mihin sinun yrityksesi kannattaisi keskittyä toimiessasi monitoimittajaympäristössä? Siili Solutions on perustettu...

Read More