Yhteistyökumppanin vaihtaminen

IT Staffing and Outsourcing

Operaation päättäminen tai yhteistyökumppanin vaihtaminen

Kaikki eivät halua ulkoistaa tai alihankkia. Jotkut asiakkaistamme haluavat vakituisia työntekijöitä, mutta Skandinaviassa on pula kokeneista ja taitavista IT-työntekijöistä.

Meillä on henkilöstöä, joka voi löytää teille sopivia kandidaatteja, jotka ovat valmiita muuttamaan maahan, jossa heitä tarvitaan. Palkkaamme henkilömme vain Virosta, Puolasta tai Ukrainasta.

Seulomme työmarkkinoita löytääksemme parhaat kandidaatit teille. Testaamme heidän kielitaidot, varmistamme heidän kokemuksen tarvittavista taidoista sekä autamme tekemään muut tarvittavat testit ja taustatietotarkastukset. Löydämme usein ensimmäiset kandidaatit 2-3 viikon jälkeen haun aloittamisesta.

Palvelua käyttää pääosin tuotekehitysyritykset tai yritykset, jotka eivät halua kommunikoida ulkomailla olevan tiimin kanssa. Vaatimuksena on myös, että yritys on valmis implementoimaan tiimin kommunikoinnin englanniksi ja hyväksymään ihmisiä muista maista ja kulttuureista.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

  Nimi (pakollinen)

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Valitse tiedosto

  21 Apr 15 vinkkiä joustavan työkulttuurin rakentamiseen etätiimeissä

  Kiireinen muutos kotona työskentelyyn korosti väistämättä käytännön asioiden toimivuutta, kuten laitteistoja, kaistanleveyttä, turvallisuutta ja työpöytiä. Paljon muutoksia tehtiin ”lennossa” harkitsematta paljon hienovaraisuuksia tai pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Olemme oppineet, kuinka piilottaa sotkuinen huone...

  Read More