Miten Siili Solutions käyttää ulkoistettuja ohjelmistokehittäjiä kasvaakseen. Lauteilla Mika Rosslyn, Siili Solutions Oyj.

20 Jun Miten Siili Solutions käyttää ulkoistettuja ohjelmistokehittäjiä kasvaakseen. Lauteilla Mika Rosslyn, Siili Solutions Oyj.

Miksi Siili käyttää alihankkijoita ja ulkoistettua työvoimaa kasvaakseen?

Miten hyviä puolalaiset ja bulgarialaiset ohjelmistokehittäjät ovat? Eroaako heidän tuottavuutensa suomalaisista ohjelmistokehittäjistä, ja mihin sinun yrityksesi kannattaisi keskittyä toimiessasi monitoimittajaympäristössä?

Siili Solutions on perustettu vuonna 2005, ja se on kasvanut aina siitä lähtien noin 15 % vuodessa. Äskettäin yritys ylitti 700 työntekijän rajapyykin, eikä kasvu osoita hiipumisen merkkejä.

Mutta jopa Siilin kaltaiselle yritykselle ohjelmistokehittäjien löytäminen ei ole helppoa.

Mika Rosslyn on ollut mukana IT busineksessä yli 30 vuotta ja nähnyt kuinka markkina on muuttunut monta kertaa. Alihankinnasta vastaavana johtajana Rosslynin vastuulla Siili Solutionilla on viimeiset kuusi vuotta ollut kumppanuudet ja ulkoistukset, joilla on ollut suuri vaikutus yrityksen voimakkaaseen kasvuun.

Hän uskoo, että ulkoistettujen kehittäjien löytäminen ei ole vain resurssi tai HR-asia — kyse on kasvun hakkeroinnista.

Miten sitten Siili käyttää alihankkijoita ja ulkoistettua työvoimaa kasvattaakseen liiketoimintaansa? Auttaako se heitä palvelemaan paremmin asiakkaita?

Ja kuinka helppoa heidän on löytää oikeita ulkoistuskumppaneita? Kuuntele episodi niin saat tietää sen.

Mietitkö ohjelmistokehityksen ulkoistusta tai kumppanin valintaa?
Varaa kanssani ilmainen puolen tunnin konsultaatiopuhelu:


10 TÄRKEINTÄ KRITEERIÄ OIKEAN OHJELMISTOKEHITYKSEN ULKOISTUSKUMPPANIN VALINTAAN

 

 

Jos olet CTO tai softafirman johtaja, olet varmasti huomannut, että ohjelmistokehittäjiä ja muita softaprojektiin tarvittavia osaajia on yleensä todella vaikea löytää.

Olen kerännyt tähän pikaoppaaseeni 10 tärkeintä kriteeriä, joiden perusteella erotat juuri sinulle sopivat kumppanit lukemattomien tarjokkaiden joukosta.

Liidituotannon kolme keskeistä mittaria Loyalisticissa

 

Paavo Pauklin
info@netcorp.fi
No Comments

Post A Comment